• 01
  • 02
/ 02

analysED

De unisex kinder kledinglijn van Analysed heet analysED. oftewel… analyse en dergelijke.
Wij ontwerpen & maken tijdloze, katoenen, comfortabele kinder sweaters, t-shirts, shorts, pants, knuffels & accessoires, allen hand geprint en gemaakt. Elk item is uniek in zijn soort, er is maar 1 gelijke van.

De gehele collectie is unisex, dus te dragen voor zowel een meisje als een jongetje! Creëer je eigen combinatie. Mix & Match! De kleding en prints zijn ontworpen en getekend door Anne-liese, de dessins met de hand gezeefdrukt en de items zijn allen handgemaakt. Bijzonder: de illustraties op de kleding komen tot leven tot echte knuffels! Zo, ben je op zoek naar een bijzonder, origineel en uniek item voor je kindje?

Onze verkooppunten:
An Apple A Day
- Nachtegaalstraat 29 Utrecht - www.anappleaday.nu

De Kinderwinkel - Westerkade 19 Utrecht - www.kinderwinkelwesterkade.nl
LAB - Laanstraat 24 Baarn - www.labbaarn.nl

Wij maken de kleding in de maten 74/80, 86/92 en 98/104.
De artikelen zijn met zorg gemaakt; was het item liever niet heter dan 30 tot 40 graden voor het mooi houden van de print en vermijd de droger en strijk op de laagste stand.
Er is verschil in plaatsing en dikte van de print, dit heeft te maken met het met de hand zeefdrukken. Dit maakt sommige prints tot een vintage look en het item uniek! Geen een item is hetzelfde, tevens door het handmatig printen. Wij doen ons uiterste best alle stof op te maken, van de restjes maken wij oa de knuffels. Fairtrade en het gebruik van bio katoen staat bij ons hoog in het vaandel!


> Sweater met print lange mouw  € 37,50
> Sweater met print korte mouw  € 34,50
> T-shirt met print korte mouw  € 27,50
> Short uni  € 17,50
> Short met print  € 24,50
> Knuffel  € 14,50

Verzendkosten €3,95 binnen Nederland, verzendkosten €9,00 buiten Nederland. Gratis verzending boven de €75,00.
Iemand verrassen met een cadeaubon? Bestel hier je cadeaukaart met het bedrag naar keuze.

Heb je vragen of opmerkingen? Leuk je te horen! Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Retour of Ruilen

Retour:


Wij streven ernaar een zo goed mogelijk product te leveren. Ben je niet tevreden met de bestelling of een deel van de bestelling, dan kan je deze artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling retour sturen. Voordat je je bestelling retour zend, neem je eerst contact met ons op, en je ontvangt dan een retourzend formulier. 
Wij accepteren alleen retouren onder voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. 
Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd. De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is.
Na het controleren van de retour gezonden product(en) en deze blijken in goede staat te zijn, ontvang je het aangekochte bedrag, van dit product(en) terug.
Wanneer de retournering goedgekeurd is ontvang je binnen 14 dagen, het door jou betaalde bedrag, van het retour gezonden product(en), terug.  
Annalysed neemt verder geen verantwoordelijkheid voor artikelen die tijdens transport verloren zijn gegaan. Verpak de retourzending zorgvuldig.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Mailchimp

Subscribe to our mailing list

* indicates required