• 01
  • 02
/ 02

Retour of Ruilen

Retour:


Wij streven ernaar een zo goed mogelijk product te leveren. Ben je niet tevreden met de bestelling of een deel van de bestelling, dan kan je deze artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling retour sturen. Voordat je je bestelling retour zend, neem je eerst contact met ons op, en je ontvangt dan een retourzend formulier. 
Wij accepteren alleen retouren onder voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. 
Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd. De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is.
Na het controleren van de retour gezonden product(en) en deze blijken in goede staat te zijn, ontvang je het aangekochte bedrag, van dit product(en) terug.
Wanneer de retournering goedgekeurd is ontvang je binnen 14 dagen, het door jou betaalde bedrag, van het retour gezonden product(en), terug.  
Annalysed neemt verder geen verantwoordelijkheid voor artikelen die tijdens transport verloren zijn gegaan. Verpak de retourzending zorgvuldig.

 

Ruilen:


Mocht de maat van het artikel dat je hebt besteld niet naar wens zijn, dan kan je dit binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Ook hier geld dat de garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is.​ Het labeltje en hangtag dient onbeschadigd te zijn. 
Wil je een product ruilen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zodra de aanvraag door ons is bevestigd, kan je het artikel aan ons retour zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Mocht hetzelfde artikel niet meer voorradig zijn, dan ontvang je van ons het aankoop bedrag terug of krijg je een tegoedbon.
Alle prijzen die op de site vermeld staan zijn exclusief verzendkosten. 
Zodra het geld op de rekening staat, ontvang je een mailtje en sturen wij de spullen zsm naar je op!
Het bedrag graag overmaken op giro rekeningnummer NL69 INGB 0009476066 t.n.v. Analysed te Houten.

Bedrijfsgegevens: 
Styling en ontwerp buro Analysed

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel: 06 412 765 93 .
KvK 30257885 .
btw nummer 1762.43.252.BO1

Afdrukken E-mail

Mailchimp

Subscribe to our mailing list

* indicates required