Mode

by analysed


De unisex kinder kledinglijn van Analysed heet analysED. oftewel… analyse en dergelijke.
 De gehele collectie is unisex, dat betekend te dragen door zowel een meisje & jongetje! Gender neutraal, roze is het nieuwe blauw!

 

 

Kinderkleding | Ontwerp | Kussen modeKinderkleding

by analysED


Wij ontwerpen & maken, met name katoenen, comfortabele sweaters, t-shirts, longsleeves, shorts, sportieve broeken & knuffels. Creëer je eigen combinaties, want onderling zijn de items goed met elkaar te combineren. Mix & Match! De kleding en de prints zijn ontworpen, getekend & gezet door Anne-liese en alles is handgemaakt in samenwerking met een Nederlands naaiatelier. Elk item is uniek in zijn soort, er is namelijk geen gelijke van, mede door het handmatig printen.
 Bijzonder: de illustraties op de kleding komen tot leven in echte knuffels!

analysED. > unieke, comfortabele en unisex kinderkleding!Collecties ontwerpen


Wij ontwerpen collecties voor kinderen. Het concept, de vorm, ontwerp, het grafische werk & technische tekeningen. Unisex kinderkleding label analysED. is van eigen hand, te zien op onze site onder het kopje; analysED. kinderkleding! Grafisch ontwerp: visite kaartjes, flyers, banners, logo’s, verjaardags- en cadeau kaarten. Vragen stellen kan via het contact formulier op de site.
Leuk je te horen!

 

 

Kinderkleding


Interesse om de kleding in jouw winkel te verkopen of wil je items lenen voor een fotoshoot?
Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie.Kussenmode

by analysED


Analysed ontwerpt en maakt katoenen kussenhoezen > geef jouw buiten en binnen interieur een boost! Maak het vrolijker met onze hoezen die met grote zorg geproduceerd zijn & met oog voor detail. Stoere stoffen, contrast koordjes, elastiek en stiksels.

Onze missie: re-use jouw binnen- en buiten tuinkussens, het is duurzaam en zoveel beter voor het milieu. En weet je wat zo fijn is!? Alle hoezen zijn makkelijk afneembaar, wasbaar en daardoor dus kindvriendelijk.

analysED. > unieke, comfortabele en unisex kinderkleding!

Over ons

Analysed, het styling en ontwerp buro van Anne-liese Moerman opgericht in 2002, werkzaam in het stylingvak; mode en ontwerp. Analyseren + Anne-liese = Analysed.

Nieuwsbrief

Socialmedia

copyrighted analysed 2021 | Privacy statement