Styling

by analysed


Styling is allesbepalend voor de boodschap van een foto! Wij werken samen met jouw eigen fotograaf aan een aantrekkelijk eindresultaat. Een fotoshoot op locatie, in de studio of in de buitenlucht, alles is mogelijk.
Fotostyling

Analysed werkt als styliste & kleedster voor film, tv en fotoshoots. Voor zowel dames, heren en kids.

Styling is allesbepalend voor de boodschap van een foto! Wij werken samen met jouw eigen fotograaf aan een aantrekkelijk eindresultaat. Een fotoshoot op locatie, in de studio of in de buitenlucht, alles is mogelijk. Wij zijn commercieel ingesteld en kunnen mode in tijdschriften en on-line verbeelden met kennis van digitale programma’s. ‘Styling dient meerdere doelen. Concept, imago, uitstraling, filosofie zijn belangrijke aspecten die een rol spelen bij de presentatie van jouw product of dienst.’


Kleding
 advies

Analysed werpt een blik in jouw kledingskast, bespreekt en geeft advies betreffende jouw kledingstijl. Welk modetype ben jij? Figuur- en kleuranalyse, trends en diverse kledingstijlen komen aan bod.

Ontdek je eigen mode DNA! De focus ligt op het ontdekken van je eigen kledingstijl, inzicht binnen deze en om meer structuur in je garderobe te geven. Wij maken na afloop van het bezoek een digitale collage van jouw prognose en geven dmv beeld nog meer advies en tips. Nooit meer een miskoop, want na dit bezoek ga jij aan de slag met je eigen mode DNA! Een kastanalyse + digitale collage duurt 3 uur en bedraagt €185,00.


‘Wat is jouw Mode DNA?’

Tijdens deze inspirerende workshop geven de stylistes van Analysed je een kijkje in keuken van de mode en styling wereld. Welke mode/kleding types zijn er en welke ben jij?

Een figuur- & kleuranalyse, trends en diverse kleding stylen komen aan bod. Krijg antwoord op jouw mode vraag! Naast alle informatie en inspiratie ga je ook zelf aan de slag, je maakt je eigen style moodboard. Nooit meer een miskoop, want na deze boeiende workshop ga je met je eigen mode DNA naar huis! Workshop circa: 2,5 uur, minimaal 4 deelnemers €39,50 pp, materiaal, kopjes thee & lekkers!


Over Ons

Analysed, het styling en ontwerp buro van Anne-liese Moerman opgericht in 2002, werkzaam in het stylingvak; mode en ontwerp. Analyseren + Anne-liese = Analysed.


Nieuwsbrief


Social media