• Fotostyling
  • Mode
  • Kast Analyse
  • 01
  • 02
  • 03
/ 03

Mode

Mode en kleding.

"In de mode zijn" betekent dat een verschijnsel op een bepaald moment aantrekkelijk wordt gevonden. De specifieke kleding of kledingstijl zelf wordt "mode" genoemd. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis.  


Analysed bedenkt, ontwerpt en realiseert producten die vragen om een uiterlijk en uitstraling die aansluit bij de doelgroep. Analysed is een allroundstylist en breed inzetbaar, wij hebben kennis van zowel mode als het interieur. Wij zijn commercieel ingesteld en kunnen mode en interieur in tijdschriften en on-line verbeelden met kennis van digitale programma’s.

Styling: styling (the ~) styl - ing [` stailing] (Engels) de -woord (vrouwelijk) opmaak, model, vormgeving , stilering, styl - ing[` stailing] (Engels) de -woord (vrouwelijk) vormgeving,
het modelleren, ontwerpen van etalages e.d.

Fotostyling

Analysed werkt als styliste & kleedster voor film, tv en fotoshoots. Dames, heren en kids. Styling is allesbepalend voor de boodschap van een foto! Wij werken samen met jouw eigen fotograaf aan een aantrekkelijk eindresultaat. Een fotoshoot op locatie, in de studio of in de buitenlucht, alles is mogelijk.

Kast analyse:

Analysed werpt een blik in jouw kledingskast, bespreekt en geeft advies betreffende jouw kledingstijl. Welk modetype ben jij? Figuuranalyse, kleuranalyse, trends en diverse kledingstijlen komen aan bod. Ontdek je eigen mode DNA! Wij maken na afloop van het bezoek een digitale collage van jouw verhaal en geven dmv beeld nog meer advies en tips. Nooit meer een miskoop, want na dit bezoek ga jij aan de slag met je eigen mode DNA!

Een kastanalyse duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Ontwerp & Collectioneren:

Wij ontwerpen collecties voor dames, heren en kinderen. Vorm, grafisch werk, concept ontwerp & technische tekeningen. Kinder label Analysed is van eigen hand, bekijk deze in ons Blog; eigen ontwerp sweats met handmade zeefdruk prints!
Grafisch ontwerp: visite kaartjes, flyers, banners, verjaardags kaarten & logo’s.

Styling dient meerdere doelen. Concept, imago, uitstraling, filosofie zijn belangrijke aspecten die een rol spelen bij de presentatie van jouw product of dienst.

Vragen stellen kan via het CONTACT formulier op de site. Leuk je te horen!

Afdrukken E-mail

Mailchimp

Subscribe to our mailing list

* indicates required